Kevätkauden päättäjäiset

3.6.2023

Tällä viikolla treenien yhteydessä vietettiin Habdan kevätkauden päättäjäisiä.🦄 🥳

Habdassa aloitettiin uusi perinne, jonka mukaan joka kevät palkitaan vuoden minijuniori ja vuoden juniori. 🏆🏆

Tällä kertaa minijunnujen palkinnon sai Petra, sillä hän on kehittynyt kauden aikana huimasti. Hän on alkanut treenata useita kertoja viikossa ja hän on pärjännyt kisoissa hienosti omassa sarjassaan (U13) sekä myös vanhempien sarjoissa.

Vuoden junioriksi valittiin Takasumi, sillä hän harjoittelee erittäin ahkerasti ja hän on sitoutunut miekkailuun. Hän on treeneissä aina ystävällinen ja miekkailee kaikkien kanssa. Hän on myös menestynyt hienosti kisoissa kuluneella kaudella.

Onnittelut palkituille! 💐🤩

Kulunut kausi 2022-2023 on pitänyt sisällään monenlaista. 
- Treenit ja alkeiskurssit ovat pyörineet hienosti koko kauden ajan valmentajiemme Andráksen ja Teemun toimesta. 
- Habda järjesti lokakuussa Habda Trophy -Masters kisan ja olimme myös mukana järjestämässä Espoon CC-kisaa tammikuussa.
- Useat uudet habdalaiset ovat innostuneet kisaamaan. Habda on ollut edustettuna U13 sarjasta aina O70 sarjaan asti.
- Habdalaiset ovat menestyneet erittäin hienosti kisoissa mm. SM-kisoista on kertynyt tällä kaudella yhteensä 5 kultaa, 5 hopeaa ja 3 pronssia. Lisäksi Habdan miekkailija on voittanut U17 sarjan PM-kultaa ja lisäksi miesten puolella on tullut mitali SatMC-kisasta.  Habdalaiset ovat saavuttaneet myös monia pistesijoja kv-kisoissa. Lisäksi kansallisissa kisoissa on tullut huima määrä kärkisijoituksia. 🥇🥈🥉

Iso kiitos kuluneesta kaudesta kaikille habdalaisille, valmentajille ja hallitukselle! 🙏

Mukavaa kesää! 🌷 🌞