Aikuiset

Aikuisten kalpamiekkailun alkeiskurssit pidetään keskiviikkoisin ja torstaisin Töölön Kisahallissa. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja torstaisin 19.00-20.30. Valmentajana toimii seuramme unkarilainen päävalmentaja András Tóth ja seuran pitkäaikaiset miekkailijat. Valmennus tapahtuu englanniksi ja suomeksi. 

Syksyn aikana järjestämme kolme eri alkeiskurssia, joiden hinta on 130€. Kurssi kestää 10 harjoituskertaa eli 5 viikkoa. Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen.

1. kurssi 6.9. - 5.10.2017

2. kurssi 11.10. - 16.11.2017

3.kurssi 22.11. - 21.12.2017

 

Ilmoittaudu kurssille tästä.

 

Alkeiskurssille tarvitsee mukaan t-paidan, pitkät verryttelyhousut, sisäpelikengät tai lenkkarit ja juomapullon. Miekkailuvarusteet saa seuralta käyttöön kurssin ajaksi.

Kurssin aikana opetellaan miekkailun perusteet eli jalkatyö, pistotekniikka ja miekkailun säännöt. Treeneihin kuuluu alkulämmittely, venyttelyt, jalkatyötä, pari- ja pistotyynyharjoituksia sekä tietenkin paljon miekkailua. Kurssin aikana toistetaan paljon perusasioita, joten vaikka et pääse joka kerralle mukaan voit oppia miekkailun perusteet.

Kun tulet alkeiskurssille Töölön Kisahalliin, tule suoraan miekkailusaliin. Sinne päästäksesi kerro vahtimestareille, että olet tulossa Habdan alkeiskurssille, niin saat heiltä kulkukortin, jolla pääset porteista sisään. Sen jälkeen nouse vahtimestarien takana olevat vasemmanpuoleiset portaat ylös ja käänny vasemmalle. Käänny ennen pingispöytiä oikealle ja näet miekkailusalin etuoikealla. Tule rohkeasti sisään!