Aikuiset

Aikuisten kalpamiekkailun alkeiskurssit pidetään keskiviikkoisin ja torstaisin Töölön Kisahallissa. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja torstaisin 19.00-20.30. Valmentajana toimii seuramme unkarilainen päävalmentaja András Tóth ja seuran kokeneet miekkailijat. Valmennus tapahtuu englanniksi ja suomeksi. Keskiviikon treenit pitää seuran kokeneet miekkailijat ja treenit painottuvat "vapaamiekkailuun". Torstain treenit pitää András, jolloin keskitytään enemmän tekniikan hiomiseen, eli silloin tehdään enemmän jalkatyötä ja pariharjoituksia.

Syksyn aikana järjestämme kolme eri alkeiskurssia, joiden hinta on 130 €. Kurssi kestää 10 harjoituskertaa eli 5 viikkoa ja alkeiskurssin jälkeen on vielä mahdollisuus osallistua kaksi kertaa tavallisiin ohjattuihin harjoituksiin, joita järjestetään tiistaina, torstaina ja perjantaina. Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen. Lasku kurssista lähetetään sähköpostiin kurssin alettua. Vaihtoehtoisesti kurssin voi myös maksaa ePassilla tai Smartum saldolla tai seteleillä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, jos Kisahallin miekkailusalit eivät ole käytettävissä. Väliin jääneet kurssikerrat korvataan muina päivinä.

1. kurssi 22.8.-20.9.2018

2. kurssi 3.10.-3.11.2018 viikko 42 on syyslomaviikko, jolloin kurssia ei järjestetä

3. kurssi 14.11.-13.12.2018 6.12. Kisahalli ei ole auki, joten väliin jäänyt kerta korvataan tiistaina 4.12. klo 17.30-19.00.

 

Ilmoittaudu kurssille tästä.

 

Alkeiskurssille tarvitsee mukaan t-paidan, pitkät verryttelyhousut, sisäpelikengät tai lenkkarit ja juomapullon. Miekkailuvarusteet saa seuralta käyttöön kurssin ajaksi.

Kurssin aikana opetellaan miekkailun perusteet eli jalkatyö, pistotekniikka ja miekkailun säännöt. Treeneihin kuuluu alkulämmittely, venyttelyt, jalkatyötä, pari- ja pistotyynyharjoituksia sekä tietenkin paljon miekkailua. Kurssin aikana toistetaan paljon perusasioita, joten vaikka et pääse joka kerralle mukaan voit oppia miekkailun perusteet.

Kun tulet alkeiskurssille Töölön Kisahalliin, tule suoraan miekkailusaliin. Sinne päästäksesi kerro vahtimestareille, että olet tulossa Habdan alkeiskurssille, niin saat heiltä kulkukortin, jolla pääset porteista sisään. Sen jälkeen nouse vahtimestarien takana olevat vasemmanpuoleiset portaat ylös ja käänny vasemmalle. Käänny ennen pingispöytiä oikealle ja näet miekkailusalin etuoikealla koripallokentän vieressä. Tule rohkeasti sisään!

Alkeiskurssi on mahdollista maksaa ePassilla tai Smartum saldolla tai seteleillä.