Aikuiset

Aikuisten kalpamiekkailun alkeiskurssit pidetään torstaisin ja perjantaisin Töölön Kisahallissa. Harjoitukset ovat torstaisin 19.00-20.30 ja perjantaisin 17.30-19.00. Valmentajana toimii seuramme unkarilainen päävalmentaja András Tóth ja tarvittaessa seuramme kokeneet miekkailijat. Valmennus tapahtuu englanniksi ja suomeksi. Torstain treeneissä mukana on vain alkeiskurssilaiset, jolloin harjoituksissa keskitytään uusien asioiden oppimiseen ja perjantain harjoituksissa on mukana myös jo aikasemmin miekkailun aloittaneita, jolloin treeneissä miekkaillaan enemmän.

Kevään aikana järjestämme kaksi eri alkeiskurssia, joiden hinta on 130 €. Kurssi kestää 10 harjoituskertaa eli 5 viikkoa. Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen. Lasku kurssista lähetetään sähköpostiin kurssin alettua. Vaihtoehtoisesti kurssin voi myös maksaa Edenred mobiilimaksulla, ePassilla tai Smartum saldolla tai seteleillä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, jos Kisahallin miekkailusalit eivät ole käytettävissä. Väliin jääneet kurssikerrat korvataan muina päivinä.

1. kurssi: 16.1.-14.2.2020

2. kurssi: 12.3.-17.4.2020 (pääsiäisenä 9-10.4. ei ole harjoituksia).

Alkeiskurssille tarvitsee mukaan T-paidan, pitkät verryttelyhousut, sisäpelikengät tai lenkkarit ja juomapullon. Miekkailuvarusteet saa seuralta käyttöön kurssin ajaksi.

Kurssin aikana opetellaan miekkailun perusteet eli jalkatyö, pistotekniikka ja miekkailun säännöt. Treeneihin kuuluu alkulämmittely, venyttelyt, jalkatyötä, pari- ja pistotyynyharjoituksia sekä tietenkin paljon miekkailua. Kurssin aikana toistetaan paljon perusasioita, joten vaikka et pääse joka kerralle mukaan voit oppia miekkailun perusteet.

Kun tulet alkeiskurssille Töölön Kisahalliin, tule suoraan miekkailusaliin. Sinne päästäksesi kerro vahtimestareille, että olet tulossa Habdan alkeiskurssille, niin saat heiltä kulkukortin, jolla pääset porteista sisään. Sen jälkeen nouse vahtimestarien takana olevat vasemmanpuoleiset portaat ylös ja käänny vasemmalle. Käänny ennen pingispöytiä oikealle ja näet miekkailusalin etuoikealla koripallokentän vieressä. Tule rohkeasti sisään!

Alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa miekkailua seurassamme.

Ilmoittautumislomake

Kätisyys *