Alkeiskurssin jälkeen

Alkeiskurssin jälkeen voi osallistua Habdan treeneihin Kisahallilla. Siellä kehitys miekkailijana jatkuu samanlaisten harjoitteiden avulla kuin alkeiskurssilla. Lisäksi on mahdollista ottaa valmentajalta yksityisopetusta. Miekkailua jatkavien täytyy ostaa ainakin oma miekka ja vartalojohto.


Habdan jäseneksi liittyminen

Habdan jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen. Habdan jäsenet voivat harjoitella Habdassa edullisempaan hintaan, kuin muut. Jäsenmaksuista ja harjoitusajoista voit lukea lisää täältä.


Lasten ja nuorten miekkailu alkeiskurssin jälkeen

Lapset ja nuoret voivat osallistua seuran ohjattuihin harjoituksiin, jotka pidetään tiistaisin ja perjantaisin klo 16.00-17.30. Alkeiskurssilaiset saavat osallistua kurssin jälkeen seuran harjoituksiin alennetuin hinnoin kuluvan kauden ajan.

Seuraavan kauden (syys- tai kevätkausi) harjoittelu maksaa 300 €. Hintaan kuuluu harjoittelu tiistain ja perjantain ohjatuissa treeneissä. 

Maksut suoritetaan sähköpostiin tulevan laskun kautta.


Aikuisten miekkailu alkeiskurssin jälkeen

Aikuiset voivat osallistua seuran ohjattuihin treeneihin tiistaisin, torstaisin tai perjantaisin sekä vapaamiekkailuvuoroille maanantaisin ja keskiviikkoisin. Alkeiskurssilaiset saavat osallistua kurssin jälkeen seuran harjoituksiin alennetuin hinnoin kuluvan kauden ajan.

Seuraavan kauden (syys- tai kevätkausi) harjoittelu maksaa 300 €. Hintaan kuuluu harjoittelu kaikilla seuran vuoroilla.

Aikuiset voivat osallistua vaihtoehtoisesti vain vapaamiekkailuun, joka tapahtuu Kisahallin miekkailusalissa maanantaisin noin klo 18 alkaen, sekä keskiviikkoisin 19.00-20.30. Vapaamiekkailu maksaa 100 € per kausi (syys- tai kevätkausi). Pelkän vapaamiekkailun maksaneet eivät voi osallistua ohjattuihin harjoituksiin.

Maksut suoritetaan sähköpostiin tulevan laskun kautta tai sopimuksen mukaan Edenredin mobiilimaksulla, ePassilla tai Smartumilla.


Omat miekkailuvarusteet

Miekkailuharrastuksen jatkajille suositellaan omien varusteiden ostamista. Aluksi riittää oma miekka (sähkökalpa), vartalojohto ja hanska. Hinta näille on hieman yli sata euroa. Miekkailutarvikkeita saa ostettua helposti mm. Oulun miekkailutarvikkeen nettikaupasta.

Kuitenkin miekkailua pidempään jatkaneen kannattaa hankkia myös oma maski, takki, rintasuoja (naisille), housut ja plastron eli miekkailukäden kainalo- ja vartalosuoja.


Harrastajalisenssi

Suomen miekkailuliiton sivuilta voi ostaa harrastajalisenssin, johon voi sisällyttää edullisen vakuutuksen. Harrastajalisenssi ei oikeuta kilpailemiseen. Harrastajalisenssin ostamista suositellaan miekkailun harrastajille.