Alkeiskurssin jälkeen

Alkeiskurssin jälkeen voi osallistua Habdan treeneihin Töölön Kisahallilla. Siellä kehitys miekkailijana jatkuu samanlaisten harjoitteiden avulla kuin alkeiskurssilla.


Habdan jäseneksi liittyminen

Habdan jäsenyyttä voi hakea täyttämällä jäsenhakemuksen. Habdan harjoitusvuoroille ja yksityisopetukseen saavat osallistua vain Habda r.y.: n jäsenet. Jäsenmaksuista ja harjoitusajoista voit lukea lisää täältä.Lasten ja nuorten miekkailu alkeiskurssin jälkeen

Lapset ja nuoret voivat osallistua seuran ohjattuihin harjoituksiin, jotka pidetään tiistaisin ja perjantaisin klo 16.00-17.30. Alkeiskurssilaiset saavat osallistua kurssin jälkeen seuran harjoituksiin alennetuin hinnoin kuluvan kauden ajan.

Seuraavan kauden (syys- tai kevätkausi) harjoittelu maksaa 300 €. Hintaan kuuluu harjoittelu tiistain ja perjantain ohjatuissa treeneissä. 

Maksut suoritetaan sähköpostiin tulevan laskun kautta.
Aikuisten miekkailu alkeiskurssin jälkeen

Aikuiset voivat osallistua seuran ohjattuihin treeneihin tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin tai perjantaisin sekä vapaamiekkailuvuoroille. Alkeiskurssilaiset saavat osallistua kurssin jälkeen seuran harjoituksiin alennetuin hinnoin kuluvan kauden ajan.

Seuraavan kauden (syys- tai kevätkausi) harjoittelu maksaa 300 €. Hintaan kuuluu harjoittelu kaikilla seuran vuoroilla.

Maksut suoritetaan sähköpostiin tulevan laskun kautta tai sopimuksen mukaan Edenredin mobiilimaksulla, ePassin mobiilimaksulla  tai Smartumilla.
Omat miekkailuvarusteet

Miekkailuharrastusta jatkavan on ostettava oma sähkökalpa ja vartalojohto. Myös oman hanskan ostaminen on suositeltavaa. Miekkailutarvikkeita saa ostettua helposti mm. Oulun miekkailutarvikkeen tai Allstar Finlandin nettikaupasta.

Miekkailua pidempään jatkaneen kannattaa hankkia myös oma maski, miekkailuhousut, takki, rintasuoja (naisille) ja plastron eli miekkailukäden kainalo- ja vartalosuoja.
Harrastelisenssi ja vakuutus

Jokaisella Habdan harjoituksiin osallistuvalla henkilöllä on oltava Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton myymä harrastelisenssi. Kaikille alkeiskurssilaisille on ostettu harrastelisenssi kurssin aikana. Lisenssitiedot ovat näkyvissä Suomisportissa. 

Alkeiskurssin aikana osallistujat oli vakuutettu Habdan ryhmätapaturmavakuutuksella. Kurssin jälkeen vakuutusturvan ostaminen on jokaisen miekkailijan omalla vastuulla eli Habda ei ole vakuuttanut harrastajia. Suomisportin kautta voit ostaa edullisen ja kattavan liiton tarjoaman sporttiturvavakuutuksen. Lue lisää lisensseistä ja vakuutuksista Suomen miekkailuliiton sivuilta