Alkeiskurssin jälkeen

Alkeiskurssin jälkeen voi osallistua Habdan treeneihin Töölön Kisahallilla. Siellä kehitys miekkailijana jatkuu samanlaisten harjoitteiden avulla kuin alkeiskurssilla. Lisäksi on mahdollista ottaa valmentajalta yksityisopetusta. Miekkailua jatkavien täytyy ostaa ainakin oma miekka ja vartalojohto.

Habdan jäseneksi liittyminen

Habdan jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen. Habdan jäsenet voivat harjoitella Habdassa edullisempaan hintaan, kuin muut. Jäsenmaksuista ja harjoitusajoista voit lukea lisää täältä.

Lasten ja nuorten miekkailu alkeiskurssin jälkeen

Lapset ja nuoret voivat osallistua seuran ohjattuihin harjoituksiin, jotka pidetään tiistaisin ja perjantaisin klo 16.00-17.30. Alkeiskurssilaiset saavat osallistua kurssin jälkeen seuran harjoituksiin alennetuin hinnoin kuluvan kauden ajan.

Seuraavan kauden (syys- tai kevätkausi) harjoittelu maksaa 300 €. Hintaan kuuluu harjoittelu tiistain ja perjantain ohjatuissa treeneissä. 

Maksut suoritetaan sähköpostiin tulevan laskun kautta.

Aikuisten miekkailu alkeiskurssin jälkeen

Aikuiset voivat osallistua seuran ohjattuihin treeneihin tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin tai perjantaisin. Alkeiskurssilaiset saavat osallistua kurssin jälkeen seuran harjoituksiin alennetuin hinnoin kuluvan kauden ajan.

Seuraavan kauden (syys- tai kevätkausi) harjoittelu maksaa 300 €. Hintaan kuuluu harjoittelu kaikilla seuran vuoroilla.

Maksut suoritetaan sähköpostiin tulevan laskun kautta tai sopimuksen mukaan Edenredin mobiilimaksulla, ePassin mobiilimaksulla, Eazybreakin mobiilimaksulla tai Smartumilla.

Omat miekkailuvarusteet

Miekkailuharrastuksen jatkajan on ostettava oma sähkökalpa ja vartalojohto. Myös oman hanskan ostaminen on suositeltavaa. Miekkailutarvikkeita saa ostettua helposti mm. Oulun miekkailutarvikkeen tai Allstar Finlandin nettikaupasta.

Kuitenkin miekkailua pidempään jatkaneen kannattaa hankkia myös oma maski, takki, rintasuoja (naisille), housut ja plastron eli miekkailukäden kainalo- ja vartalosuoja.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Harrastajalisenssi

Jokaisella Habdan harjoituksiin osallistuvalla henkilöllä on oltava vähintään harrastajalisenssi. Harrastajalisenssin voi ostaa Suomen miekkailuliiton sivuilta . Lisenssin ostamisen yhteydessä voi ostaa edullisen vakuutuksen, sillä Habda ei ole vakuuttanut harjoituksissa käyviä henkilöitä tapaturman varalta.