Jäseneksi

Alla olevalla lomakkeella voit hakea Habda r.y.:n jäsenyyttä. Habdan hallitus käsittelee jäsenhakemukset hallituksen kokouksessa.

Habdan jäsenyys

Habdan jäsenmaksu on 100 euroa jäsenyyskaudelta. Jäsenyyskausi kestää vuosittain elokuun alusta seuraavan vuoden heinäkuun loppuun asti.

Pelkän jäsenmaksun maksamalla on oikeutettu osallistumaan Habdan tapahtumiin, edustamaan Habdaa kisoissa sekä ottamaan oppitunteja valmentajilta. Pelkkä jäsenmaksun maksaminen ei oikeuta osallistuman harjoituksiin tai vapaamiekkailuun.

Harjoitusmaksut jäsenille

Harjoitusmaksut jäsenille pitävät sisällään 100 euron vuotuisen jäsenmaksun. Harjoitusmaksut Habdan jäsenille ovat yhdeltä harjoituskaudelta (syys- tai kevätkausi) seuraavat: 

  • Ohjatut harjoitukset ja vapaamiekkailu 300 € tai 
  • Pelkkä vapaamiekkailu 120 €. 

Harjoitus- ja vapaamiekkailumaksu 300 euroa oikeuttaa harjoittelemaan kaikissa oman ikäryhmän ohjatuissa harjoituksissa, osallistumaan vapaamiekkailuvuoroille, edustamaan Habdaa kilpailuissa, osallistumaan seuran tapahtumiin sekä ottamaan oppitunteja valmentajilta.

Vapaamiekkailumaksu 120 euroa oikeuttaa osallistumaan vain vapaamiekkailuvuoroille, seuran tapahtumiin sekä edustamaan Habdaa kilpailuissa ja ottamaan oppitunteja valmentajilta.


Habdan kannatusjäsenyys

Lisäksi on mahdollista olla Habdan kannatusjäsen. Kannatusjäsenyyden suuruus on 100 euroa jäsenkaudelta. Jäsenyyskausi kestää vuosittain elokuun alusta seuraavan vuoden heinäkuun loppuun asti. 

Kannatusjäsenmaksu antaa oikeuden edustaa Habdaa kilpailuissa ja osallistua seuran tapahtumiin. Kannatusjäsenmaksulla ei voi osallistua harjoitus- tai vapaamiekkailuvuoroille. Kannatusjäsenmaksun maksaminen oikeuttaa myös ottamaan opareita Habdan valmentajilta, jos miekkailija edustaa muuta seuraa. Kannatusjäsenien oikeudet esim. vuosikokouksessa ovat suppeammat kuin varsinaisten jäsenten oikeudet.