Alkeiskurssit

Paras tapa tutustua kalpamiekkailun saloihin on osallistua alkeiskurssille.

Habda järjestää Töölön Kisahallissa (Paavo Nurmen kuja 1, 00250 Helsinki) kymmenen harjoituskerran alkeiskursseja lapsille (8-15v.) ja aikuisille.

Lasten kurssit pidetään maanantaisin ja perjantaisin, aikuisten torstaisin ja perjantaisin. 
Kurssien hinnat ovat lapsille 110 € ja aikuisille 130€. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osan kurssimaksusta (enintään 100 €) voi maksaa myös Edenred mobiilimaksulla tai virikeseteleillä, Epassilla tai Smartum-saldolla tai -seteleillä. Hinta sisältää opetuksen, vakuutuksen kurssin ajaksi, Kisahallin pääsymaksun, miekkailuvarusteiden lainan sekä kuluvan kauden harrastelisenssin.

Alkeiskurssilla opitaan miekkailun perustaidot sekä säännöt. Osallistuminen vaatii vain tavallisen peruskunnon, sillä kurssilla kunto kohenee ja lihakset vahvistuvat kuin itsestään. Miekkailu sopii kaiken ikäisille, sillä tärkeintä on kiinnostus harjoitteluun ja iloinen mieli. Miekkailu on turvallinen harrastus. Sen takaavat suojavarusteet, sääntöjen noudattaminen sekä ammattitaitoinen valmennus.  

Alkeiskurssien harjoituksissa tutustutaan miekkailun jalkatyöhön, pistotekniikkaan sekä pariharjoitteluun. Mukaan alkeiskurssille tarvitset t-paidan, pitkät verkkarit, sisäpelikengät/lenkkarit ja juomapullon. Miekkailuvarusteet saa käyttöön kurssin ajaksi seuralta. 

Kurssit pitää seuran unkarilainen päävalmentaja András Tóth ja seuran kokeneet miekkailijat. Opetuskielinä on suomi ja englanti. Kurssin jälkeen voit jatkaa miekkailua seurassamme.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne sähköpostilla. Voitte ottaa yhteyttä osoitteeseen habdamiekkailu@gmail.com.