Lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten (8-17 -vuotiaat) kalpamiekkailun alkeiskurssit pidetään maanantaisin ja perjantaisin Töölön Kisahallissa. Maanantaisin harjoitukset ovat 16.30-18.00 ja perjantaisin 16.00-17.30. Valmentajana toimii seuramme unkarilainen päävalmentaja András Tóth sekä tarvittaessa seuramme kokeneet juniori- tai aikuismiekkailijat. Valmennus tapahtuu englanniksi ja suomeksi. 

Puolen vuoden aikana järjestämme kolme eri alkeiskurssia, joiden hinta on 110 €. Lasku lähetetään sähköpostilla kurssin alettua. Kurssi kestää 10 harjoituskertaa eli 5 viikkoa. Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, jos Kisahallin miekkailusalit eivät ole käytettävissä. Väliin jääneet kurssikerrat korvataan toisina päivinä.

1. kurssi 19.8.-20.9.2019

2. kurssi 30.9.-8.11.2019

3. kurssi 11.11.-13.12.2019

 

Ilmoittaudu kurssille tästä.

 

Alkeiskurssille tarvitsee mukaan t-paidan, pitkät verryttelyhousut, sisäpelikengät tai lenkkarit ja juomapullon. Miekkailuvarusteet saa seuralta käyttöön kurssin ajaksi.

Kurssin aikana opetellaan miekkailun perusteet eli jalkatyö, pistotekniikka ja miekkailun säännöt. Treeneihin kuuluu alkulämmittely, venyttelyt, jalkatyötä, pari- ja pistotyynyharjoituksia, pelejä ja leikkejä sekä tietenkin paljon miekkailua. Kurssin aikana toistetaan paljon perusasioita, joten vaikka et pääse joka kerralle mukaan voit oppia miekkailun perusteet.

Kun tulet alkeiskurssille Töölön Kisahalliin, tule suoraan miekkailusaliin. Sinne päästäksesi kerro vahtimestareille, että olet tulossa Habdan alkeiskurssille, niin saat heiltä kulkukortin, jolla pääset porteista sisään. Sen jälkeen nouse vahtimestarien takana olevat vasemmanpuoleiset portaat ylös ja käänny vasemmalle. Käänny ennen pingispöytiä oikealle ja näet miekkailusalin vasemmalla puolellasi. Tule rohkeasti sisään! 

Alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa miekkailua seurassamme.