Kokeile miekkailua

Alkeiskurssit

Paras tapa tutustua miekkailun saloihin on osallistua alkeiskurssille. Järjestämme kursseja säännöllisesti. Lue lisää täältä.

Yritykset ja ryhmät

Miekkailu sopii mainiosti ohjelmaksi esim. TYKY-päivään, polttareihin tai isommalle kaveriporukalle.

Ryhmällesi tai yrityksesi asiakkaille tai henkilökunnalle suunnitellaan kestoltaan ja sisällöltään toivomustesi mukainen miekkailutapahtuma. Kalpamiekkailuun tutustumiskerrat järjestetään Töölön Kisahallissa (Paavo Nurmen kuja 1, 00250 Helsinki).

Yleensä kokeilun sisältönä on lämmittely, venyttely, miekkailualueella liikkumisen opettelua eli jalkatyötä, muutamia pistoharjoituksia pareittain sekä lopuksi tietenkin miekkailua. Miekkailuosuus voidaan järjestää myös kilpailun muodossa, jos ryhmä niin haluaa.

Tapahtumia pitävät seuran päävalmentaja András Tóth ja seuran kokeneet miekkailijat. Opetus tapahtuu englanniksi ja suomeksi.

Osallistujia olisi hyvä olla vähintään kahdeksan ja toisaalta salin koko ja varusteiden määrä rajoittavat osallistujien määrää siten, että kerralla miekkailua voi kokeilla noin 16 henkilöä. Hinta määräytyy ryhmän koon sekä tapahtuman keston mukaan. Yleensä sopiva aika miekkailuun tutustumiselle on 1,5 tuntia.

Varusteiksi osallistujat tarvitsevat pitkät verkkarit, t-paidan, sisäpelikengät/lenkkarit ja juomapullon. Miekat ja muut varusteet tulevat seuramme puolesta käyttöön. Tapahtumaan osallistuminen vaatii vain tavallisen peruskunnon ja iloista mieltä. Osallistujat ovat vakuutettuja ryhmätapaturmavakuutuksella. 


Yhteydenotot osoitteeseen habdamiekkailu@gmail.com