Leirit yms.

Kauden starttileiri 7. - 11.8.2017

 

Habda järjestää kaikkien seurojen 8-17 vuotiaille kalpamiekkailijoille kesän lopuksi miekkailukauden starttileirin Töölön Kisahallissa (Paavo Nurmen kuja 1).  Leirin hinta on 100 € muiden seurojen miekkailijoille ja 80 € habdalaisille.

Maanantaista keskiviikkoon treenit on klo 10-15, johon sisältyy tunnin ruokatauko klo 12-13. Mukaan omat eväät tai halutessaan voi ruokailla läheisissä lounaspaikoissa. Torstaina ja perjantaina treenit on klo 14-16.

Leirillä on tarkoitus muistutella mieleen kesän aikana unohtuneita taitoja ja kohottaa hieman kuntoa lomakauden lopuksi. Pelien, pisto- ja pariharjoitusten sekä miekkailun lomassa siis myös juostaan ja treenataan lihaskuntoa. 

Mukaan leirille tarvitsee miekkailuvarustuksen lisäksi ulkona juoksemiseen ja pelaamiseen soveltuvat lenkkarit ja vaatetuksen.  Myös juomapullo ja aikaisemminkin mainitut omat eväät on hyvä muistaa.

Valmentajana leirillä toimii Habdan päävalmentaja András Tóth.

Leiri järjestetään vain jos ilmoittautuneita tulee tarpeeksi. Mahdollisesta leirin peruuntumisesta ilmoitetaan osallistujille heinäkuun alussa.

Tule tapaamaan muita miekkailun harrastajia, pitämään hauskaa ja nauttimaan miekkailusta! 

Lisäkysymykset voi lähettää osoitteeseen habdamiekkailu@gmail.com.

Ilmoittautumisaika on umpeutunut.