Tapahtumat

Seuramme järjestää yrityksille, muille ryhmille ja kouluille kalpamiekkailun tutustumistapahtumia Töölön Kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1, 00250 Helsinki). Tapahtuman ajankohdasta, hinnasta ja sisällöstä voi sopia sähköpostilla habdamiekkailu@gmail.com.

 

Yritykset ja muut ryhmät

Yrityksesi asiakkaille tai henkilökunnalle suunnitellaan kestoltaan ja sisällöltään toivomustesi mukainen miekkailutapahtuma. Tapahtuma voi sisältää miekkailun lajiesittelyn sekä perehdyttämistä miekkailun perusteisiin (jalkatyötä ja pistoharjoittelua). Lopuksi voidaan järjestää ryhmäläisten välinen miekkailukisa. Tapahtumia pitävät seuran päävalmentaja András Tóth ja seuran kokeneet miekkailijat. Opetus tapahtuu englanniksi ja suomeksi.

Osallistujia olisi hyvä olla vähintään viisi. Hinta määräytyy ryhmän koon sekä tapahtuman keston mukaan. Näin henkilöä kohden hinnaksi tulee 30-50 euroa. 

Varusteiksi osallistujat tarvitsevat pitkät verkkarit, t-paidan, sisäpelikengät/lenkkarit ja juomapullon. Miekat ja muut varusteet tulevat seuramme puolesta käyttöön. Tapahtumaan osallistuminen vaatii vain tavallisen peruskunnon ja iloista mieltä.

Miekkailusalista voi erillisen sopimuksen mukaan vaikka jatkaa Kisahallin edustussaunaan kertaamaan otteluiden kulkua. Pikkujouluaikaan oma miekkailutapahtuma kannattaa varata hyvissä ajoin, koska Kisahallin sauna on hyvin kysytty. 

 

Kouluryhmät

Järjestämme miekkailutunteja kaiken ikäisille koululais- ja opiskelijaryhmille. Liikuntatunnin aikana opetellaan miekkailun perustaitoja. Tuntiin sisältyy alkulämmittely, venyttely, jalkatöitä, pariharjoituksia ja tietenkin miekkailua.

Varusteiksi tunnille tarvitaan pitkät verkkarit, t-paita, sisäpelikengät/lenkkarit ja juomapullo. Miekkailuvarusteet saa seuralta käyttöön tunnin ajaksi.