Lasten ilmainen miekkailu

Keskiviikkoisin klo 15.00-17.00

 

Ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta. Ilmoittautumiset viimeistään edeltävänä tiistaina klo 18.00 mennessä. Emme lähetä erillistä vahvistusviestiä ilmoittautumisestasi.

 

Seuramme järjestää 7−14 -vuotiaille lapsille ja nuorille ilmaisia kalpamiekkailuun tutustumiskertoja.

Kokeilukerrat järjestetään keskiviikkoisin klo 15.00-17.00 Töölön Kisahallin miekkailusalissa 2. (Paavo Nurmen kuja 1 C, 00250 Helsinki).

Kokeilukerrat pitää seuramme päävalmentaja András ja seuramme kokeneet miekkailijat. Opetus tapahtuu englanniksi ja suomeksi, joten englannin kielen osaaminen ei ole ollenkaan välttämätöntä.

Kokeilukerralle tarvitset mukaan sisäpelikengät tai lenkkarit, pitkälahkeiset housut ja juomapullon. Muut miekkailussa tarvittavat varusteet saat käyttöösi seuraltamme.

Miekkailusaliin pääset, kun kerrot vahtimestareille, että tulet miekkailuseura Habdan harjoituksiin, jolloin he antavat sinulle kulkukortin, jolla pääset Kisahalliin sisälle. Vahtimestareiden kopin jälkeen käänny vasemmalle ja kävele portaat ylös, jonka jälkeen käänny vasemmalle ja heti ennen pingispöytiä oikealle, jolloin miekkailusali on vasemmalla. Tule rohkeasti miekkailusaliin.

Kokeilukerrat alkavat alkulämmittelyllä ja venyttelyllä, jonka jälkeen pelataan erilaisia koordinaatiota, nopeutta ja miekkailussa tarvittavaa taktiikkaa kehittäviä pelejä. Pelaamisen jälkeen opetellaan miekkailualueella liikkumista eli jalkatyötä, jonka jälkeen lapset saavat miekkailuvarusteet ja miekat. Miekkailua harjoitellaan ensiksi pareittain, jolloin tehdään ohjattuja harjoituksia, kuten erilaisia hyökkäys- ja puolustautumisharjoituksia. Lopuksi tietenkin päästään miekkailemaan.

Jos miekkailu oli kivaa, voit tulla uudestaan niin monena keskiviikkona kuin haluat. Toivoisimme, että ilmoittautuisit kuitenkin kaikille kerroille, joille olet tulossa. Kokeilukerrat ovat kaikki suunnilleen samansisältöisiä, eli jokaisella kerralla opetellaan miekkailun alkeet, eli jos olet ollut mukana jo useampana keskiviikkona ja haluaisit oppia enemmän, olet lämpimästi tervetullut mukaan maksulliselle alkeiskurssille. Alkeiskursseista voit lukea lisää tästä

Kokeilukerralle voi osallistua enintään 16 lasta varusteiden riittävyyden ja salin koon takia.

 

Lisätiedot ja kysymykset habdamiekkailu@gmail.com

Kokeilukerrat toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön seurallemme myöntämän seuratuen avulla. Lisäksi olemme mukana EasySport yhteistyössä.

 

Kokeilukerrat järjestetään 

Tammikuussa 9.1.2019  16.1.  23.1.  30.1.

Helmikuussa 13.2.  20.2.  27.2. 

Maaliskuussa 6.3.  13.3.  20.3.  27.3.

Huhtikuussa 3.4.  10.4.  17.4.  24.4.

Toukokuussa 8.5.  15.5.  22.5.2019